How to I get to the tool box

Discuss Engarde latest news and updates

Moderators: scrumpy, Dave, leihog

How to I get to the tool box

Postby amorosso on Sat Jan 17, 2009 1:13 pm

Please excuse me, I'm very very new to all this "make your own server thing" I installed engrade without any issues at all. After reboot I got a command ssh screen. I used admin and pw lockbox, that took at lot of reading to figure that out, lol..

So now all I have is a ssh screen, how do I get into the tool box of this program. I guess all my settings on my router as well at the moment my cable company blocks port 80 so I cant use the ip /1023 to get in as I read.. is there another way ? can I just get in from the computer that I have Engarde installed on ?

Thanks for any help.. I'm so new to this I'm tripping wet..
amorosso
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 17, 2009 10:49 am

Re: How to I get to the tool box

Postby ryan on Tue Jan 20, 2009 2:11 pm

amorosso wrote:So now all I have is a ssh screen, how do I get into the tool box of this program. I guess all my settings on my router as well at the moment my cable company blocks port 80 so I cant use the ip /1023 to get in as I read.. is there another way ? can I just get in from the computer that I have Engarde installed on ?

I'd suggest starting with the Quick Start Guide, which explains all of this:

http://www.engardelinux.org/doc/guides/ ... ndex.shtml

Cheers,
Ryan
ryan
Site Admin
 
Posts: 246
Joined: Wed Jun 14, 2006 9:15 am
Location: Allendale, NJ


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron