clamav-users August 2007 archive
Main Archive Page > Month Archives  > clamav-users archives
clamav-users: Re: [Clamav-users] ClamAV ClamD Service Connecting

Re: [Clamav-users] ClamAV ClamD Service Connecting Problem

From: <johnp_at_nospam>
Date: Tue Aug 14 2007 - 15:53:50 GMT
To: "ClamAV users ML" <clamav-users@lists.clamav.net>


Installed Version: 0.91.1-1.9.7
OS: CENTOS Enterprise 4.5 i686
Clamd: Is running and was installed via WHM Program: When I try to run it through any cPanel interface, the error is produced

Hope that helps clear things up.

Thanks.

> On 8/13/07, johnp@xwebhosting.org <johnp@xwebhosting.org> wrote:
>> Hello,
>>
>> Even though ClamAV has been configured, I still receive the same error
>> in
>> regard to it saying "... connecting to clamd service ...". It just sits
>> there forever and no progress is shown. I actually let it sit for an
>> hour
>> to see if it was taking a long time to load yet it obviously has
>> something
>> wrong with it. I think it may have to do with ports for connection but I
>> could be completely wrong. If anyone could help, I would really
>> appreciate
>> it. :)
>
> Version of ClamAV? Operating system? Is clamd running? What program
> is producing the message about connecting to clamd?
>
> --
> Please keep list traffic on the list.
>
> Rob MacGregor
> Whoever fights monsters should see to it that in the process he
> doesn't become a monster. Friedrich Nietzsche
> _______________________________________________
> Help us build a comprehensive ClamAV guide: visit http://wiki.clamav.net
> http://lurker.clamav.net/list/clamav-users.html
>



Help us build a comprehensive ClamAV guide: visit http://wiki.clamav.net http://lurker.clamav.net/list/clamav-users.html