spamassassin-users October 2010 archive
Main Archive Page > Month Archives  > spamassassin-users archives
spamassassin-users: Re: spamc sometimes complains MISSING_MID so

Re: spamc sometimes complains MISSING_MID sometimes not with same message

From: Michael Scheidell <michael.scheidell_at_nospam>
Date: Fri Oct 08 2010 - 20:20:59 GMT
To: <users@spamassassin.apache.org>

  On 10/8/10 3:26 PM, Dennis German wrote:
> First an overview:
> spamassassin 3.2.5; shared host ISP won't update spamassassin, setup is such that SCORE keyword in user_prefs is ignored.
[snip]s after complaints of BLs and before HTML issues.
> Has anyone seen this behavior?
as in:
A) ISP's that won't update spamassassin?
B) This behavior on YOUR specific ISP, with THEIR specific configuration?

Its kinda like saying you use a phone provider that you don't like and
sometimes it echos and asking if anyone else has echos.

If the ISP isn't set up right, and won't let you use user-prefs, there
is no telling what else they did.

I suppose you can't post the spamd options they use when they start SA?
what about the contents of the ../share/mail/spamassassin directory?

the default local.cf?

-- Michael Scheidell, CTO o: 561-999-5000 d: 561-948-2259 ISN: 1259*1300 > *| *SECNAP Network Security Corporation * Certified SNORT Integrator * 2008-9 Hot Company Award Winner, World Executive Alliance * Five-Star Partner Program 2009, VARBusiness * Best in Email Security,2010: Network Products Guide * King of Spam Filters, SC Magazine 2008 ______________________________________________________________________ This email has been scanned and certified safe by SpammerTrap(r). For Information please see http://www.secnap.com/products/spammertrap/ ______________________________________________________________________